Voorbeschouwing Blauw Geel'38 - VVSB

Na de lastige uitwedstrijd afgelopen woensdag tegen Hercules volgt zaterdag alweer een taaie opponent. Blauw Geel’38 staat in Veghel klaar om de degens te kruisen met VVSB. Een mooie afsluiter van een drieluik aan wedstrijden. Op Sportpark Pr. Willem Alexander wordt om 18.00 uur afgetrapt.

Met Blauw Geel’38 treft VVSB maar weer eens een onbekende tegenstander. De laatste jaren is de ploeg uit Veghel een stabiele middenmotor in de zondag derde divisie. Vorig seizoen werd de 11e plaats behaald en dit seizoen bivakkeert de blauw-gele formatie op een 7e plaats. De ploeg van trainer Niels van Casteren is al 3 wedstrijden op rij ongeslagen. Met overwinningen op OJC Rosmalen (2-0), TOGB (0-1) en Groene Ster (1-4) is de Brabantse ploeg de laatste weken op stoom gekomen.

Met Dave de Meij (4) en Koen van der Zanden (3) heeft Blauw Geel’38 twee spelers die de laatste weken het net goed weten te vinden. Ook in de KNVB Beker was dat het geval waardoor zij Baronie met 4-0 versloegen en het nu in de eerste ronde mogen opnemen bij en tegen DEM.

VVSB kreeg na 3 overwinningen op rij afgelopen woensdag met een gelijkspel te maken. Twee voetballende ploegen zorgde voor een fraai schouwspel onder het matige kunstlicht in Utrecht. Zowel Hercules als VVSB kwamen eenmaal op voorsprong, maar wisten beide snel de rug te rechten en de gelijkmaker te produceren.

Adres:
Sportpark Pr. Willem Alexander
Sportpark 24
5461 XL  VEGHEL

Voorbeschouwing Blauw Geel'38 - VVSB
Terug naar overzicht