Voorbeschouwing Baronie - VVSB

Na de gewonnen inhaalwedstrijd tegen Gemert wacht VVSB opnieuw een Brabantse tegenstander. In Breda staat Baronie de Noordwijkerhouters op te wachten voor een wedstrijd op de zaterdagavond. Weet VVSB het goede gevoel door te trekken? Vanaf 20.00 uur wordt het tussen de krijtlijnen beslist. 

Met Baronie treft VVSB de kampioen van de Hoofdklasse B uit het vorige seizoen. Met 8 punten meer dan nummer 2 OJC Rosmalen was enkele weken voor het einde het kampioenschap al veilig gesteld. De ploeg uit Breda zette aan het begin van dit seizoen die lijn door, door na 4 wedstrijden al 7 punten te bemachtigen. Echter zijn we ondertussen 7 wedstrijden verder en staat de teller nog altijd op 7 punten. De klad is er in gekomen bij de groenhemden. De thuisploeg moet het aanstaande zaterdag doen zonder regisseur en topscorer Noël de Graauw. Hij zit nog een schorsing uit voor zijn rode kaart tegen ADO’20. 

De paars-gele formatie heeft na 2 mindere uitslagen de draad tegen Gemert weer opgekapt. Een klinkende 5-2 overwinning was het gevolg van een prima voetballende wedstrijd. Met opnieuw 5 verschillende doelpuntenmakers staat die teller alweer op 11. De uitschieter hierbij blijft Leroy George met 8 doelpunten. 

VVSB en Baronie troffen elkaar één keer eerder in een seizoen. In het allereerste jaar van de Topklasse in 2010/2011 werden beide wedstrijden gewonnen door VVSB. De uitwedstrijd werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Menno Ooijendijk. Deze overwinning zorgde er toentertijd voor dat VVSB behouden bleef in die Topklasse. 

De wedstrijd op Sportpark De Blauwe Kei staat zaterdagavond onder leiding van arbiter Luc Tissingh uit Eindhoven. Hij wordt daarbij ondersteund door zijn assistenten Fieret en Van der Brugge. Zij laten de wedstrijd in Breda om 20.00 uur beginnen. 

Adres:
Sportpark ‘De Blauwe Kei’
Blauwe Kei 1A
4834 AW Breda
 

Voorbeschouwing Baronie - VVSB
Terug naar overzicht