Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)

Met een bekeravondje in het vooruitzicht zal menigeen in Noordwijkerhout weemoedig terugdenken aan de jaren 2016 t/m 2018 waarin drie jaar achter elkaar de achtste finale werd behaald. Uiteraard met het hoogtepunt op 2 maart 2016 in een uitverkocht Galgenwaard waar FC Utrecht met 3-0 te sterk was in de halve finale. Nieuw seizoen = nieuwe kansen, te beginnen met een wedstrijd in de 2e voorronde in Heemskerk tegen ADO’20.

En ADO’20 is geen onbekende meer voor VVSB. Slechts 3 weken geleden kwamen beide ploegen elkaar al tegen. In Noordwijkerhout won ADO’20 in de slotfase met 0-2. VVSB gaf tegen de koploper prima partij en had wellicht meer verdiend, maar wist niet tot scoren te komen. Een goede reden om alweer snel sportieve revanche op ADO’20 te nemen.

De thuisploeg uit Heemskerk is momenteel de koploper in de Derde Divisie Zondag. Met 5 overwinningen en 1 nederlaag staat de ploeg van trainer Roy van der Mije 3 punten los van achtervolger HSC’21. Enkel tegen OJC Rosmalen werd met 2-2 gelijkgespeeld, daar waar VVSB afgelopen zaterdag juist met 1-2 wist te winnen. Afgelopen week wonnen de blauw-witten met 4-1 van Blauw Geel’38. Topschutter bij ADO’20 is momenteel Ruben Doesburg met 4 doelpunten, gevolgd door Milan Zonneveld en Yaro Hirasingh met 3 doelpunten.

De wedstrijd staat aanstaande woensdag onder leiding van scheidsrechter Lodeweegs uit Castricum. Hij had beide ploegen nog niet eerder officieel onder zijn hoede. Samen met zijn assistenten zal hij om 20.00 uur de wedstrijd laten beginnen. Zoals gebruikelijk bij bekerwedstrijden wordt er bij een gelijke stand na 90 minuten, eerst 30 minuten verlengd. Mocht de stand dan nog gelijk zijn, wordt er strafschoppen genomen volgens het normale ABAB systeem.

Uw steun is van harte welkom om deze bekerronde te overleven!

Adres:
Sportpark De Vlotter
Oosterweg 4c
1968 KN Heemskerk

Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)
Terug naar overzicht