Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij VVSB

Bij VVSB hebben we al jaren elke twee weken een Team van de Week die dan ook als ballenjongens en meiden langs de lijn zitten bij als het Eerste thuis speelt. Alle onder 11 en onder 12 teams doen hier maar wat graag aan mee. Een hele mooie manier om de jeugd en ons ‘vlaggenschip’ bij elkaar te brengen.

Wanneer dan het 1e in de rust naar binnen is gegaan zijn de pupillen van het team van de week de sterren van het veld. Dan is het voor hen het moment om de reserve keeper van VVSB te testen op zijn kwaliteiten.

Elk team schiet dan een serie penalty’s die, de reserve keeper, er vakkundig probeert uit te houden. Uiteraard doen we dat niet alleen voor de lol, maar zeker ook voor een heuse competitie.

Inzet van alle teams van de week is de Vladimir Jozic Penalty Bokaal. Vernoemd naar VVSB’s vermaarde VVSB legende Vladimir Jozic die als pupil bij VVSB is begonnen vele jaren onbetwist aanvoerder van het eerste is geweest.

Uit de scores van alle teams komt aan het einde een top 2 naar voren. Deze twee teams strijden dan bij de laatste thuis wedstrijd om de bokaal.

Afgelopen zaterdag was het zover. Bij de laatste thuiswedstrijd tegen Hoogeveen werd door de JO11-1 en de JO11-2 op het scherpst van de snede de reserve keeper getest. Het score verloop werd door de speaker nauwlettend gevolgd en kenbaar gemaakt aan alle aanwezigen.

Één voor één probeerde de spelers de keeper te passeren en het was zowaar erg spannend. De onder 11-1 mocht beginnen en telkens als ze de keeper wisten te passeren en dus voor stonden sloot de onder 11-2 weer aan. Uiteindelijk hing het om de laatste ronde. De o11-1 wist het doel te vinden en jammer genoeg voor de o11-2 lukte dat net niet, zodat we met maar een doelpunt verschil de o11-1 als winnaar konden aanwijzen.

De o11-1 kregen uit handen van niemand anders dan Vladimir Jozic zelf de bokaal uit gereikt. De o11-1 mag zich het hele aankomende seizoen de kampioenen van de penalty’s noemen.

Ook mochten ze nog een prijs van de Club van 100 van VVSB in ontvangst nemen. De Club van 100 maakt deze penaltybokaal al jaren mogelijk, waar we ze natuurlijk erg dankbaar voor zijn.

Volgend seizoen gaan we weer opnieuw beginnen aan de Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij de thuiswedstrijden van het eerste. Ook dan zullen alle onder 11 en onder 12 teams weer Team van de Week worden en hun beste kant laten zien. Wie dan de kampioenen zullen worden laat zich nu nog raden. Misschien wel de zelfde pupillen als dit jaar, misschien wel een heel ander team. Maar spannend zal het zeker worden.

Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij VVSB
Terug naar overzicht