Vertrek Tim van der Weiden uit bestuur VVSB

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering is er afscheid genomen van vicevoorzitter Tim van der Weiden. Zoals eerder dit jaar gemeld is Tim aangesteld als prestatiemanager. Dit combineren met een bestuursfunctie is niet wenselijk, waardoor Tim na 13 jaar bestuurswerk dit achter zich gaat laten. 

In oktober 2011 startte Tim als secretaris en werd hiermee de opvolger van Alain Drost. Met zijn achtergrond als oud-eerste elftal speler ging hij ook Theo Nulkes ondersteunen op het technische vlak. In de loop der jaren breidde het pakket van Tim verder uit met o.a. de verantwoordelijkheid over de PR, waarna in 2013 het vicevoorzitterschap als nieuw takenpakket werd neergezet. 

Met de diverse facetten van het voetbal onder zich toonde Tim zich een sparringpartner van voorzitter Arjan Broekhof. Ook de jarenlange ondersteuning bij de TC heeft mede bijgedragen aan de groei van VVSB in de laatste 13 jaar. 

Namens het hele bestuur willen wij Tim bedanken voor de jarenlange inzet voor de vereniging, die uiteraard nu op een andere manier als prestatiemanager vervolgd wordt.

Vertrek Tim van der Weiden uit bestuur VVSB
Terug naar overzicht