Verslag Keepersdag 23-10-2019 Duin en Bollenstreek

De 14e keepersdag werd dit jaar gehouden bij Foreholte. Om 07.00 uur kwamen de organisatie en trainers al bij elkaar onder het genot van een broodje en een bakje koffie.

De 14e keepersdag werd dit jaar gehouden bij Foreholte.

Om 07.00 uur kwamen de organisatie en trainers al bij elkaar onder het genot van een broodje en een bakje koffie.

Daarna werd er uit gelegd wat er deze dag zou worden gedaan en kreeg een ieder de oefenstof en team indeling.

Hierna ging men de veldjes in orde maken.

Om 08.30 uur kwamen de eerste van de 109 keepers/sters al binnen. Rond 09.00 uur was iedereen binnen en kon men naar de kleedkamers.

Rond 09.30 uur werd er begonnen met een warming-up op het veld, vervolgens werd de eerste van 7 oefeningen voorgedaan zodat een ieder een beetje kon zien wat er werd verwacht.

Dit werd iedere keer herhaald, tussendoor werd er drinken rond gebracht en werd er om 12.15 uur de kleedkamers opgezocht.

In de kantine stond er een prima lunch voor de kinderen en trainers te wachten.

Na de lunch werd het middag programma gestart en stond in het teken van spelletjes zoals, penalty’s nemen, 1 tegen 1, latje trap, pion kegelen en door hoepel schieten.

Aan het einde van deze middag was er van elke groep een winnaar bekend die een leuke beker mee naar huis kreeg als herinnering.

Na afloop om 15.30 uur kwam iedereen moe maar voldaan in de kantine waar er nog een loterij werd gehouden. Hiermee kon je ballen, keeperhandschoenen,waardebonnen, kika beren, ect winnen, maar het meest in trek waren toch wel de shirts met handtekeningen van de organiserende verenigingen. Als aandenken kreeg iedereen een certificaat en een schoenentasje met leuke hebbe dingetjes mee huis.

Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet en bijdrage om dit weer een geslaagde dag te maken, maar toch een speciaal dank je wel aan Dirk, Denise, Cor,Stef,Mika en Remco die jullie deze dag als trainers hebben bij gestaan.

Verder ook het Jeugdbestuur en Club van 100 voor hun geldelijke bijdragen.

Om alvast te noteren keepersdag 21-10-2020 bij Quick Boys.

Verslag Keepersdag 23-10-2019 Duin en Bollenstreek
Terug naar overzicht