VANUIT HET BESTUUR: UPDATE VAN DE BOUW EN AFSLUITING SEIZOEN

Het einde is in zicht. Dat geldt voor meerdere zaken, zoals het seizoen, de bouw van onze nieuwe accommodatie en natuurlijk voor het opheffen van de Corona beperkingen.

Om maar te beginnen, nee ons ‘terras’ gaat niet open. De oude accommodatie geeft geen gelegenheid meer tot horeca. Dat heeft alles te maken met de eindfase van de bouw van onze nieuwe accommodatie. Die wordt medio juni opgeleverd, waarna we zelf de inrichting kunnen opstarten. Maandenlange voorbereidingen van de bouw- en interieur commissie leiden nu tot de afronding: de barinrichting, de vloeren, de wandafwerking en decoratie en alles wat je maar kunt bedenken (of juist niet)!

Begin augustus start de sloop van de oude gebouwen, de ontmanteling daarvan is al in volle gang.

In december verwachten we dan ook, na en in overleg met onze gemeente, het laatste veld in gebruik te kunnen nemen. Een veld dat nu ook met kurk infill wordt aangelegd.

Tussendoor hopen we dan in september een officiële opening van ons nieuwe complex te kunnen verzorgen. En dat in ons 90-jarig jubileum jaar.

Tussendoor vindt dan natuurlijk de opening van het nieuwe seizoen plaats. De selecties van onze eerste elftallen zijn inmiddels gestopt met trainen, maar de voorbereiding van ons vlaggenschip start alweer, en vanuit de nieuwe kleedkamer, op 10 juli. Het voorbereidingsprogramma treft u op onze site.

Toch kunnen en willen we het huidige seizoen nog niet sluiten. De trainingen voor jeugd en senioren zijn nog in volle gang, er komt een regiocup voor onze jeugd in juni met 4 uit- of thuiswedstrijdjes en het zomeravond voetbal voor senioren is opgestart. Voor de aanwezige en toegestane begeleiding wordt het mogelijk gemaakt wel koffie, thee of fris te bestellen.

Als het mogelijk is wordt een senioren toernooi begin juli (naar voorbeeld vorig jaar) georganiseerd. Uiteraard wordt dan de horeca wel verzorgd.

Tot slot is het idee geopperd een afsluitend event te organiseren in ‘de Nop’, het allerlaatste event in de oude accommodatie. Het idee wordt uitgewerkt en hopelijk later meer daarover.

Dat roept meteen de vraag op voor een naam van onze nieuwe locatie! Een prijsvraag lijkt in de maak. Denk maar vast na!

Het einde is in zicht! We kunnen niet wachten. En we kijken er naar uit!

Tot snel!

Met paarsgele groet,

Arjan Broekhof
Namens het bestuur

VANUIT HET BESTUUR: UPDATE VAN DE BOUW EN AFSLUITING SEIZOEN
VANUIT HET BESTUUR: UPDATE VAN DE BOUW EN AFSLUITING SEIZOEN
Terug naar overzicht