Van de Voorzitter

We naderen nu echt het einde van dit toch al bijzondere seizoen. Het is inmiddels alweer vier maanden geleden dat we competitief voetbal speelden. Daarom zijn we blij dat er in het weekend van 4 juli met behulp van onder meer Jonna van de Velde een clinic en toernooidag voor de meisjes en de jeugd plaatsvond op ons Sportpark. En dat op de 11e juli een zeer geslaagd senioren toernooi met elf teams waaronder twee dames teams werd gespeeld in het zonnetje! Dat was zo’n succes waardoor het ons leuk lijkt om ieder jaar als afsluiting van het seizoen dit te organiseren. Daarmee sluiten we het seizoen toch enigszins positief af. 

Ofwel, het geeft in ieder geval weer enthousiasme naar het komend seizoen. De club staat niet stil. We hebben inmiddels de begroting voor het seizoen 2020-2021 ingediend bij de KNVB en die ziet er minder florissant uit dan wat we gewend zijn. De oorzaken liggen voor de hand, net als in het lopende seizoen drukken voornamelijk de kantine inkomsten onze cijfers. Toch zijn we niet negatief, onze club is gezond en we komen hier samen doorheen. De eerste financiële lasten van de nieuwbouw zijn ook zichtbaar en dat geeft juist uitzicht op ons fantastische complex in wording. 

We hebben de contributie niet verhoogd of geïndexeerd. Mede als waardering voor jullie loyaliteit. Ook de spelersgroep en staf van ons heeft die loyaliteit getoond door financieel mee te denken met de club. Een mooi gebaar! We kijken dan ook uit naar het nieuwe seizoen, waarin we weer een vol seizoen actief willen zijn. 

Samen met de KNVB wordt gewerkt aan verdere richtlijnen voor hervatting van competities straks. Er wordt onder meer bekeken of we met behulp van een app de aantallen mensen op ons sportpark kunnen monitoren. Verder hebben we best veel (straks afgetekende) plaatsen om toch, met anderhalve meter afstand, wedstrijden te aanschouwen. Met de verdere digitalisering gaan we ook over op cashless betalen. Alles wordt ingericht voor betalen via pin, mobiel of de door jullie nog te ontvangen gepersonaliseerde clubcard met betaalfunctie.

Binnenkort zullen we ook de eerste beelden vertonen van de inrichting van ons nieuwe thuis. De beelden zien er fraai uit en de bouwcommissie en interieur commissie hebben echt mooi werk geleverd.

Verder heeft de club een nieuwe kledingsponsor vastgelegd en is daarbij een nieuwe lijn ontwikkeld voor in eerste instantie onze senioren selecties. Ook de recreatie elftallen kunnen deze nieuwe kleding zelf via de club bestellen. De jeugd blijft nog in de huidige tenues spelen. Aanvullend krijgen we op onze website ook een webshop met allerhande aantrekkelijke en voordelige voetbalkleding, die na bestelling  rechtstreeks bij u thuis wordt afgeleverd. 

Tot slot wens ik voor nu iedereen, namens ons bestuur, een heerlijke zomervakantie toe. Geniet met en van elkaar, houd gepaste afstand, en dan hopen we jullie daarna weer allemaal te zien! Vanaf 25 juli speelt ons eerste elftal haar eerste oefenwedstrijd thuis tegen Rijnsburg. 

Arjan Broekhof

Van de Voorzitter
Terug naar overzicht