VAN DE VOORZITTER

Het is alweer even geleden dat jullie een bericht van ons ontvingen. In de tussentijd is er veel gebeurd. Sommige plannen uit mijn vorige berichtgeving kunnen weer in de ijskast, anderen zijn voortvarend opgepakt. 

Het mooiste bericht was natuurlijk dat we vorige week weer konden herstarten met onze jeugdtrainingen. Daar zijn we erg blij mee en diezelfde blijdschap was op het gezicht van onze jongste leden terug te zien. Onze jeugdafdeling verdient een groot compliment voor het snel en zorgvuldig handelen om het trainen mogelijk te maken. Het mooie is dat dan ook de kracht van onze vereniging weer blijkt. Eensgezind en vol betrokkenheid stonden bijvoorbeeld onze stewards klaar voor de begeleiding en namen eerste elftal spelers trainingen van onze oudere generatie trainers over. 

Duidelijk is in ieder geval dat het seizoen competitief klaar is. Voor het komend seizoen zijn er nog veel onduidelijkheden en houden we rekening met verschillende scenario’s, zoals bijvoorbeeld het spelen van wedstrijden met en zonder publiek. We hopen dat er op korte termijn voor onze gehele seniorentak wat meer perspectief wordt geboden om ook in gepaste vorm te trainen. 

De bouw van onze accommodatie gaat door, op onderdelen versneld, maar niet in versnelde eindoplevering. Die datum blijft van kracht. De grasvelden zijn al verlegd, de tribune gesloopt en de daadwerkelijke bouw begint ergens in juni. 

Onze interieur commissie gaat onverstoord door en samen met onze architect en de eerdere inbreng van ideeën van onze leden, vormt zich een prachtig en realiseerbaar beeld van onze nieuwe trendy, eigentijdse en gezellige inrichting van de nieuwe accommodatie. 

Financieel zetten we de zeilen bij en werken we met voortschrijdend inzicht aan een zo gezond mogelijke financiële huishouding. We bekijken nu nog onze kantine voorraden  en aangevuld met enkele producten van onze sponsorgroep, komen we binnenkort met een familie- en/of borrelmand voor een aantrekkelijke prijs. Als je ons wilt steunen, bestel dan zo’n mand, die het bestuur persoonlijk bij je langs komt brengen. Hierover later meer! 

Helaas, maar volstrekt begrijpelijk, hebben we ook een streep moeten zetten door onze vrijwilligersavond. Dat wil niet zeggen dat we daar niet bij stilstaan. Ook hier geldt, dat halen we straks een keer dubbel en dwars in.

Nogmaals veel dank voor ieders betrokkenheid en inzet! Blijf gezond! 

 

Groet,

Arjan Broekhof
voorzitter VVSB

VAN DE VOORZITTER
Terug naar overzicht