Update bouw sportpark

Het is al weer wat langer ‘stil’ geweest. Dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd. Zeker niet. Achter de schermen wordt er door onze bouwcommissie en het bestuur veel geschakeld met betrokken instanties over onze verbouwing. Nu is het, formeel ook vanuit de gemeente goedgekeurd, tijd voor een concrete update.

Inmiddels is de omgevingsvergunning afgegeven en staat ons niets meer in de weg om echt richting de bouw van de accommodatie te gaan. Daartoe wordt in april de bestaande tribune dan echt verwijderd. Voor onze vaste ‘bewoners’ tijdens wedstrijden, wees gerust. We plaatsen een tijdelijke tribune terug, maar dan aan de andere lange kant van het veld (de entree zijde). Daar wordt een overdekte tribune neergezet met circa 100 zitplaatsen.

De daadwerkelijke bouw van ons nieuwe ‘huis’ start dan waarschijnlijk in mei. De bouwpartners zijn op dit moment nog niet bekend. De uitslag van de aanbesteding van de gemeente volgt ongeveer eind februari.

Het is de bedoeling dat de bouw dan uiteindelijk in het voorjaar van 2021 wordt afgerond. Dan staat echter alleen de buitenkant nog en kunnen (en moeten) we zelf aan de slag met de inrichting. Ook hier is een aparte commissie al erg druk mee, waarbij er input is geleverd door onze leden en staan we dan enthousiast in de startblokken om onze plannen uit te rollen. Voordat het zover is, informeren we jullie uiteraard over onze ideeën.

Op dat moment moet de bestaande accommodatie van ons park verdwijnen, zodat we eindelijk ons extra veld (veld 3) op diezelfde plek kunnen inrichten. Op 1 september 2021 kunnen we dan ons volledig vernieuwde sportpark openen en een nieuw hoofdstuk in onze clubhistorie invulling geven. We kijken er erg naar uit, maar beseffen ook dat het tot die tijd af en toe nog best ‘passen en meten’ zal zijn om voor iedereen optimaal voetbalplezier te realiseren. We rekenen op jullie begrip en hulp bij het onderhouden van een enigszins opgeruimd sportpark nu en tijdens de verdere bouwfase.

Update bouw sportpark
Terug naar overzicht