Twee blijvers en twee vertrekkers

Het is alweer even geleden, maar er is weer nieuws te melden. Richelo Fecunda gaat op voor zijn 8e seizoen volgend voetbaljaar! Onze rechtsback is helemaal opgefleurd en weer regelmatig in de 16 meter van de tegenstander te vinden. Lekker blijven stomen langs die lijn Rich! 

Daarnaast is Obi na zijn blessure weer fit en hard aan het werk om op zijn oude niveau te komen. Dat blijft hij volgend seizoen ook in ons paarsgeel doen. Obi Onyeike heeft zijn contract verlengd voor een vierde seizoen De Boekhorst. Top Obi! 

Dan gaat onze Tijs Knapp helaas op zoek naar een andere vereniging. Tijs speelde in het begin van dit seizoen regelmatig in ons eerste en is na zijn vervelende blessure nu weer terug als een van de sterkhouders in Onder-23. Hopelijk komt hij na ervaring elders te hebben opgedaan, dan weer terug naar De Boekhorst. We wensen je veel succes Tijs, topper! 

Tot slot speciale aandacht voor Jelmer Vijlbrief. Inmiddels 10 seizoenen actief in ons prachtige shirt. Met meer dan 200 officiële wedstrijden in ons eerste heeft hij vele successen, ups en downs meegemaakt. Na de winterstop heeft hij zich na een blessure weer in de basis geknokt en hij wil dit seizoen groots eindigen om vervolgens afscheid te nemen en te stoppen met voetballen. Veel succes met de komende wedstrijden Jelmer, winnen en genieten! We dromen met je mee!

Twee blijvers en twee vertrekkers
Twee blijvers en twee vertrekkers
Twee blijvers en twee vertrekkers
Terug naar overzicht