Transferupdates

De winterstop is dan weliswaar aangevangen, op het front van de samenstelling van de selectie staat het niet stil. 

De clubleiding heeft een drietal zaken te melden. Allereerst is er per direct een exit te noemen. Spits Mike Bekooij vertrekt nadat hij heeft verzocht zijn contract te ontbinden. Mike was net fit na zijn ingrijpende achillespees blessure. In overleg is nu besloten dat hij vertrekt en dus reist hij straks ook niet af naar Spanje.

Dan is er aan het einde van het seizoen helaas ook een vertrek van onze technicus op het middenveld. Danny Bakker, bijna 28 jaar, heeft zijn draai dit seizoen aardig gevonden en dat is niet onopgevallen gebleven. Hij maakt dan ook een overstap naar de oranjezwarten in Katwijk! Danny is aan het einde van dit seizoen vijf jaar VVSB-er en is erop gebrand dit seizoen in stijl af te sluiten. We danken Danny op voorhand voor zijn inbreng en de mooie voetballende oplossingen. We hopen nog een seizoenshelft te genieten van steekpassjes en goals. Succes en van harte met je transfer! 

In onze selectie staat er met het vertrek van Bekooij daarom ook een versterking klaar in de week van de aanloop naar het trainingskamp per 5 januari. Youngster Ricardo Kuijvenhoven meldt zich dan aan de start op De Boekhorst. De Leidenaar is 24 jaar en genoot zijn opleiding bij Rotterdamse BVO’s alvorens hij, toen nog als B-junior, bij Quick Boys instroomde. Daar werd hij al vroeg overgeheveld naar de eerste selectie, maar een serieuze blessure speelde hem onder meer parten. Na 7 seizoenen in de A-selectie van de blauwwitten is de technisch begaafde middenvelder en linkspoot toe aan een paarsgeel avontuur. Welkom bij de club Ricardo, we zien je snel! 

Tot slot wensen wij iedereen fijne dagen. Nieuwe updates volgen straks vanuit ons trainingskamp. Daar worden ook uitgebreide gesprekken gepland met onze eigen youngsters!

Transferupdates
Transferupdates
Terug naar overzicht