TRANSFERNIEUWS

De 26-jarige middenvelder Patrick Batist komt komende zomer naar De Boekhorst. Dit seizoen speelt hij met Westlandia in de Derde Divisie. Hij zocht een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving en is blij een stap hogerop te maken! Welkom Patrick en succes nog met de groenwitten! 

Niels van Pelt gaat ons daarentegen helaas alweer verlaten na een seizoen. Zijn carrière in Den Haag en voetbal in Noordwijkerhout gaat steeds moeilijker samen. Hij keert terug naar zijn geliefde HBS. Niels bedankt alvast en succes bij je oude cluppie! 

Tim de Rijk verlengt juist en opnieuw weer met twee jaar. Daarmee vertegenwoordigt Tim sowieso voor het vijfde en zesde seizoen onze clubkleuren en groeit hij langzamerhand uit tot een van de sterkhouders in de selectie. Super Tim! 

Daartegenover staat dan weer het vertrek van Marvin Wijks. De 33-jarige flankspeler vind het tijd om er meer bij de wedstrijden van zijn kinderen te zijn en zal na één jaar VVSB alweer verlaten. Marvin bedankt!

Pieg Hogervorst heeft aangegeven na 18 (!) jaar als vrijwilliger aan onze club te zijn verbonden, te stoppen als fysiotherapeut bij onze club. Deze clubman verdient daarmee een groot applaus en we danken hem voor zijn loyaliteit en betrokkenheid al die jaren! 

Cees en Yvonne blijven belangrijke schakels in de medische staf. Ook komend seizoen zullen zij hun rol in de verzorging, voeding, hersteltraining en krachttraining innemen en onze jongens begeleiden! Fijn!

TRANSFERNIEUWS
Terug naar overzicht