Trainingskamp VVSB 2024

De afgelopen dagen was het Eerste elftal van VVSB op trainingskamp in het Spaanse Benalmadena. Een combinatie tussen trainen, sportieve activiteiten en teambuilding moeten de basis gaan vormen voor een succesvolle tweede seizoenshelft. Hieronder is per dag een kort dagverslag terug te lezen. Voor meer foto's zie onze sociale media kanalen Facebook en Instagram. 

TRAININGSKAMP DAG 1 | Op woensdag 3 januari vloog VVSB naar het zonovergoten Benalmadena voor het jaarlijkse trainingskamp. De wekkers gingen vroeg af, want om 5.30 uur werd iedereen verwacht op Rotterdam Airport. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Malaga, werd het gezelschap naar het hotel in Benalmadena gebracht. Na de lunch stond de eerste training van 2024 op het programma. In de avonduren werd de voetbalquiz gespeeld en werd de finale van het WK Darts zeer aandachtig bekeken. Op naar dag 2!

TRAININGSKAMP DAG 2 | Onder perfecte omstandigheden begon de donderdag met een ochtendtraining. Veel kleine partijtjes werden op het scherpst van de snede afgewerkt. Goed om te zien dat de vonken er vanaf vliegen! In de middag stond het padeltoernooi op de planning. Spelers, staf en sponsoren werden keurig gemixt door toernooileider Tim de Rijk. In de finale moesten vader en zoon Mossel (Rob en Finn) het afleggen tegen de winnaars Ruben Valk en Nicky Eekhout! Tussen alle activiteiten door werden ook nog diverse spelersgesprekken gevoerd, waarover later meer naar gecommuniceerd zal worden.

TRAININGSKAMP DAG 3 | Tijdens het ochtendzonnetje trok de groep naar het strand. Verdeeld over een aantal velden werd er een voetvolleytoernooi gehouden. De winnaars zijn terug te zien op de foto! Na de lunch was iedereen vrij om te gaan en staan waar die wilde. Zo trokken enkelen naar de golfbaan, werd ook de gym nog opgezocht en werd ook de stad Malaga ontdekt. In de avonduren stond er een gezamenlijk diner bij de pizzeria op het programma!

TRAININGSKAMP DAG 4 | De laatste dag met sportieve activiteiten begon rustig, maar na op een onorthodoxe manier het veld betreden te hebben, vlogen de vonken er weer vanaf. Na de training kon iedereen zijn eigen kant opgaan. Populair was het Driekoningen feest in Malaga. Iedereen was ook weer bijtijds in het hotel, waar vroeg in de ochtend de bus naar het vliegveld weer wachtte.

 

Trainingskamp VVSB 2024
Trainingskamp VVSB 2024
Trainingskamp VVSB 2024
Terug naar overzicht