Toegangsbeleid VVSB - Harkemase Boys

Aanstaande zaterdag speelt VVSB de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys. Net als tegen HSV Hoek zal er gewerkt worden met een toegangsbeleid. Iedereen die de wedstrijd wil bezoeken zal zich moeten registreren. 

De registratie voor VVSB - Harkemase Boys gaat via de volgende link: https://vvsb.tixxy.nl/nl/VVSBharkemaboys. Deze link is in eerste instantie geldig voor leden, sponsoren, donateurs en leden van de Club van 100.

Vanaf maandag 14 september 18:00 uur staan daar de kaarten online. Ook bij deze wedstrijd kosten de kaartjes €2,50, in ruil daarvoor krijgt u een consumptiemunt bij de entree.

De wijziging ten opzichte van de wedstrijd tegen Hoek is als volgt:

  • Jeugdleden onder de 19 moeten zich aanmelden in het speciale vak voor jeugdleden via de ticketlink. Deze toegang is gratis en ook zonder consumptiemunt. 
  • Jeugdleden onder de 13 hoeven zich niet aan te melden bij de ticketlink. Voor hen is het voldoende om de ledenpas bij de entree te tonen. 

Uiteraard wordt er gecontroleerd op de ledenpasjes. 

Vanaf donderdag 17 september om 20:00 uur zal de kaartverkoop ook voor niet-leden opengesteld worden, mochten er nog kaartjes over blijven. Deze kaartjes zijn via dezelfde link te koop. 

We vragen om jullie begrip en medewerking! 

Tot zaterdag!

Toegangsbeleid VVSB - Harkemase Boys
Terug naar overzicht