TIPJE VAN DE SLUIER NIEUWE ACCOMMODATIE DOOR ONZE VOORZITTER

Het seizoen verloopt niet zoals we hadden gehoopt. Daardoor missen jullie niet alleen veel voetbalvreugde, spreken we elkaar minder op de club, maar gaat de voortgang van de bouw ook grotendeels aan jullie voorbij. Langzamerhand worden namelijk de contouren van de nieuwe accommodatie zichtbaar.

In deze tijd wilden we jullie daarom ook graag een inkijkje geven over hoe het er echt allemaal uit komt te zien, ook van binnen! (uiteraard met een voorbehoud, omdat de laatste details nog wekelijks besproken worden). Hoe gaaf is het om te zien hoe fantastisch het wordt? Bekijk snel het filmpje! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar jullie reacties! 

Obligatieplan
Om dit alles mogelijk te maken hebben wij het “obligatieplan” opgezet. Een plan waarbij je geld beschikbaar stelt maar dit met een (klein) rendement weer terug krijgt. Het plan is goedgekeurd door de belastingdienst en is aantrekkelijk om als particulier mee te doen. Zakelijk kan natuurlijk ook. Het totale streefbedrag is € 250.000,—. De tussenstand is € 70.000,—. Helpt u ons mee om het streefbedrag te behalen ?

Meedoen kan al vanaf EUR 500,-. Check www.obligatieplan.nl/vvsb of mail naar obligatieplan@vvsb.nl !

Een fijne zondag! 

Met paarsgele groet,

Arjan Broekhof
Voorzitter VVSB

TIPJE VAN DE SLUIER NIEUWE ACCOMMODATIE DOOR ONZE VOORZITTER
Terug naar overzicht