TERUGBLIK & NIEUWJAARSGROET BESTUUR

Het was een bewogen jaar, opnieuw. Op tal van vlakken, maar bovenal door de constante onzekerheid rondom de pandemie. Die heeft een immense impact op onze maatschappij en daarmee ook op onze leden, sponsoren en onze club. Het vraagt veel flexibiliteit en energie om constant in te spelen op de (on)mogelijkheden. Dat was in een vrijwilligersorganisatie soms best veel gevraagd. Toch hebben we steeds dat gedaan, waar we zelf invloed op konden uitoefenen. Veel leden hebben ons daarbij geholpen en dat geeft een Noordwijkerhouts gevoel van saamhorigheid. 

We hopen dat sport als onderdeel van een gezonde leefstijl een meer vooraanstaande rol krijgt in de (nieuwe) regeringsplannen. Wij zijn er van overtuigd dat sport in het algemeen bijdraagt aan mentale en fysieke gezondheid.

Tijdens het afgelopen jaar heeft onze club niet stilgestaan. Nu zo vlak voor de jaarwisseling staat er een nagenoeg volledig nieuw sportpark. De nieuwbouw was al eerder opgeleverd, maar nu is ook het laatste veld, veld nummer 2, gereed. En dat was hard nodig met een groeiend ledenaantal.  Daarbij is ons complex voorzien van groen en zijn alle looppaden aangelegd. De opdracht voor een fraaie entree is verstrekt en daarmee zal het geheel begin 2022 worden afgerond. We zijn zeer trots op datgene wat er met zovelen is neergezet! 

We spreken hierbij daarom nogmaals onze dank uit aan alle betrokken. Datzelfde geldt voor de steun die we tijdens Corona hebben gekregen. Bijna alle leden en sponsoren zijn ons trouw gebleven en dat vormt een stevig fundament onder onze club. Mooi was ook de aandacht voor onze vrijwilligers in het recente nummer van NEX magazine en de uitverkiezing van Geek den Elzen als vrijwilliger van het jaar in onze gemeente. 

Op sportief vlak hebben we wisselende resultaten. Het vorige seizoen eindigde in mineur doordat het niet uitgespeeld kon worden. Het lopende seizoen is vervoegd in winterstop gegaan, maar toch hebben we wat ‘herbstmeisters’ mogen noteren. De JO11-1, de JO12-2 en de JO15-1 zijn kampioen geworden en ook de meiden van de MO11-1 zijn als eerste geëindigd bij de districtskampioenschappen van West II. De J019–1 staat souverein bovenaan. Hopelijk kunnen ze het seizoen goed afmaken. 

Ons vlaggenschip staat er slecht voor in de winterstop en bevindt zich in de onderste regionen. De teamspirit is echter volop aanwezig en ze hopen op het trainingskamp in Spanje de basis te leggen voor een goede tweede seizoenshelft onder leiding van trainer Wilfred van Leeuwen. Onze Zaterdag 1 heeft zich in een reeks wedstrijden in de middenmoot genesteld onder leiding van de nieuwe trainer Kristian Weijers. 

Ons 90-jarige jubileum heeft door de omstandigheden weinig aandacht gekregen. De opening van onze accommodatie en ‘Veld 7’ is een paar keer uitgesteld en dat gold helaas ook voor de beoogde activiteiten van de jubileumcommissie. We hebben het dan vooralsnog moeten doen met ons fraaie clubmagazine voorafgaand aan het seizoen. Zodra de kansen op een verantwoorde viering er zijn, komen we zeker terug met een feestagenda. 

Voor nu even geen grote feesten, maar een periode van samenzijn met de mensen die je lief zijn. Wat extra aandacht voor elkaar en wat rust om met sprankelende energie en met veel saamhorigheid het nieuwe jaar te starten! 

We wensen jullie allen een goed uiteinde en een heel gezond en sportief 2022! 

Met paarsgele groet,

Voorzitter Arjan Broekhof

TERUGBLIK & NIEUWJAARSGROET BESTUUR
Terug naar overzicht