TEAMINDELING SEIZOEN 2022 – 2023

Achter de schermen zijn de Jeugdcommissie en de Technische Commissie al een tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2022 – 2023. Het is altijd een heel gepuzzel om alle teams kloppend te krijgen en bij alle teams leiders en trainers te vinden. Er is zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen die bij de commissies bekend zijn, maar dit neemt niet weg dat het niet voor iedereen volledig naar zijn zin kan zijn. Tegelijkertijd doe je voetballen altijd met vrienden - oude of nieuwe. Dat maakt VVSB zo’n mooie club!

Er is een kanttekening voor de bekendmaking van de JO15. Door omstandigheden volgt deze teamindeling later. Er zal voor alle vragen een informatiebijeenkomst georganiseerd worden, bericht hierover volgt binnenkort. 

Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat er begin van het seizoen toch nog kleine veranderingen plaatsvinden in de teamindeling. Houd hier dus rekening mee. Als er vragen zijn, dan kunnen die bij de coördinatoren gesteld worden. 

Wij hebben zin in het nieuwe seizoen, maar eerst genieten van de zomer! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien jullie in september!

O19
O17
O15
O14
O13
O12
O11
O10
4x4

Update 19-8-22:
JO9
JO8

TEAMINDELING SEIZOEN 2022 – 2023
Terug naar overzicht