Stefan Teeken vult technische staf aan

Om de technische staf te versterken zal per direct Stefan Teeken de nieuwe assistent-trainer van VVSB zijn. Teeken verzorgde al de analyses voor het Eerste elftal en zal dus nu ook op en rond het veld aanwezig zijn. 

Stefan Teeken was de afgelopen 4 jaar trainer van Overbos. In zijn eerste seizoen promoveerde hij van de derde naar de tweede klasse om daar vervolgens nog 3 jaar aan vast te plakken. Hiervoor was Teeken hoofdcoach bij Legmeervogels (1 jaar) en sv Hoofddorp (2 jaar). Ook het assistentschap is Teeken niet vreemd. Bij sv Hoofddorp en AmstelveenHeemraad bekleedde hij al deze functie.

Teeken heeft ook nog eens een schat aan ervaring in de top van het (prof)voetbal. Na ruim 10 jaar in de jeugd (en het 2e elftal) van Ajax te hebben gespeeld met onder andere Dennis Bergkamp, Ronald de Boer en Richard Witschge vertrok de doelman naar eersteklasser Stormvogels. Na 2 jaar plukte Telstar hem weg bij de amateurs en keepte Teeken diverse wedstrijden in de Eerste divisie. Vervolgens vertrok de Amstelvener naar AFC en AmstelveenHeemraad.

Teeken zal samen met trainer Jack Honsbeek en keeperstrainer Marek Kujach de komende tijd voor de groep staan. 

Stefan Teeken vult technische staf aan
Terug naar overzicht