Sil Westdijk pupil van de week bij VVSB - Eemdijk

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Eemdijk is dat: Sil Westdijk. 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sil Westdijk en ik ben de pupil van deze week!!

Dit seizoen speel ik in de JO11-1. As je me op het veld in actie wil zien dan moet je op de rechtsback positie zoeken, daar ga je me vinden.

Mijn favoriete speler bij VVSB is er ook een die echte VVSB’er is, namelijk Rick Warmerdam, het lijkt me fantastisch om net als Rick ook ooit in het 1e te mogen spelen. Buiten VVSB vind ik Neymar Jr. wel erg goed en dan vooral vanwege zijn skills die hij op het veld laat zien. Deze vakantie ben ik ook naar het PSG stadion geweest. Het is wel erg jammer dat Neymar Jr. naar Al-Hilal vertrekt.

Wat zouden de jongens van het eerste van jou en ons team kunnen leren is heel veel gezelligheid; Elke wedstrijd wordt bij ons gevierd met een schaal frikandellen en AA. Want uiteindelijk is het zo: Als de inzet maar goed is, dan komen de punten vanzelf! We doen ook ieder jaar aan een internationaal toernooi mee en dan gaan we weekend weg met alle gezinnen mee. Het is altijd leuk en groot feest.

Hoe ik ooit op voetbal ben gekomen? Door mijn vrienden en daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor. Van Rick Warmerdam heb ik al techniek training maar hij zou wat mij betreft best wel eens een hele training mogen overnemen van onze trainers

Alles bij elkaar vind ik het voetballen bij VVSB erg leuk. Het is jammer van de tegenstander maar de uitslag van deze wedstrijd wordt (hopelijk) 3-0.

Groeten Sil. 

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Van de redactie: deze vragen worden aan de pupil van de week gesteld vóór de wedstrijd, we weten inmiddels dat de uitslag 2-3 geworden is.

Sil Westdijk pupil van de week bij VVSB - Eemdijk
Terug naar overzicht