Roberts Ivanovs Pupil van de Week bij VVSB - ODIN'59

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen ODIN'59 is dat: Roberts Ivanovs.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roberts Ivanovs, en ik ben deze week de pupil van de week. Je zou het niet zeggen maar een beetje gezonde “wedstrijdspanning” heb ik wel.

Ik ben 9 jaar oud en ik zit al 4 jaar op voetbal. Mijn team is de JO11-4 op en als je me op het veld zoekt moet je me vooral in de spits positie zoeken. Dat doe ik erg graag en volgens mij ben ik er best goed in, en dat vind ik dan ook heel leuk.

Mijn favoriete speler bij VVSB 1 is Ian van Otterlo. Ook omdat hij erg goed is maar ook omdat hij mij, ergens in begin juni van het afgelopen seizoen, aan het einde van het wedstrijd hij mij optilde. Dat vond ik fantastisch.

Nu spelen de jongens van het eerste best wel “aardig” maar toch kunnen ze nog wel wat van mijn team kunnen leren in het wel dat ze beter kunnen verdedigen. Ze mogen best een keertje bij ons op de training komen om het te leren.

Ik heb erg zin om pupil van de week te zijn en ik weet het zeker: deze wedstrijd gaan we winnen met 4-2.

Groetjes Roberts

Team van de Week is de JO11-4:
In het team zitten Benjamin, Mees, Bilal, Achmed, Sem, Bram, Mischa, Mick, Gijs, Jesse, Jordy, Maxime, Mark en natuurlijk Roberts (pupil)

Roberts Ivanovs Pupil van de Week bij VVSB - ODIN'59
Terug naar overzicht