Richelo Fecunda en Matthieu van den Assem verlengen

De technische commissie maakt bekend dat in het vervolg op de eerdere berichten op dit vlak, er twee vertrekkers zijn aan het eind van dit seizoen en twee die hun contract hebben verlengd.

Peter Verhoeve zal aan het eind van dit seizoen onze club verlaten. Dat betekent dat er na twee seizoenen een einde komt aan zijn optredens in het paars en geel. 

Voor Ricardo de Vlugt geldt hetzelfde, al is hij straks pas een seizoen bij ons actief. We wensen zowel Peter als Ricardo uiteraard al het beste toe bij hun volgende stap en bedanken ze voor hun inbreng en betrokkenheid! Maar ook hopen we dat we nog een aantal wedstrijden met elkaar kunnen juichen om nog iets van deze voetbaljaargang te maken. Succes mannen! 

Ook hebben we weer twee verlengers. Richelo Fecunda is een vertrouwd gezicht sinds 2016 en gaat daarmee dus op voor alweer zijn zesde seizoen op De Boekhorst. 

Matthieu van den Assem heeft eveneens voor een jaar bijgetekend. Onze spits die opviel met enkele belangrijke goals in de slotfase van wedstrijden heeft het naar zijn zin en wil ook komend seizoen belangrijk zijn. 

Top Richelo en Matthieu!

Richelo Fecunda en Matthieu van den Assem verlengen
Richelo Fecunda en Matthieu van den Assem verlengen
Terug naar overzicht