Rabobank actie bij VVSB

Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor VVSB? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor VVSB & goed voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt VVSB met €250 voor de clubkas!

Elkaar helpen
Rabobank is al jaren partner van VVSB. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

VVSB-actie voor hypotheekgesprek
Tot en met maart van dit jaar kun jij €250 voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor Bavobivak. Voor een afspraak bel je met Erik Duindam op (06) 206 28 645.

Op deze Actie zijn Actievoorwaarden van toepassing. Voor de Actievoorwaarden klik hier.

Rabobank actie bij VVSB
Terug naar overzicht