Pupil van de week

Hallo allemaal,

Ik ben Joris Weijers en ik ben deze week de pupil van de week.

Ik zit al 5 jaar op voetbal en nu speel ik in de JO12-2 als aanvaller, meestal in de spits, maar ik kan ook links of rechts voor staan, want ik ben tweebenig.

Mijn favoriete speler van VVSB 1 is Frans van Niel omdat hij mooie doelpunten heeft gemaakt en de aanvoerder is. Het is ook fijn dat Frans al zo lang bij VVSB speelt. Ik vind Fecunda ook heel goed omdat hij zo snel kan lopen en dan vanuit de verdediging goede voorzetten geeft.

Mijn inspiratie is Ronaldo omdat hij toch veel doelpunten maakt terwijl iedereen op hem let en hem probeert tegen te houden. Daar moet een goede spits goed in zijn!

De JO12-2 heeft dit jaar veel wedstrijden verloren, maar we geven nooit op. We zorgen er voor dat we vrienden blijven zodat het toch leuk blijft om bij VVSB te blijven. Ik hoop en denk dat dat bij het eerste ook zo is!!

Ik ben op voetbal gegaan door mij zelf. Dat komt omdat ik ook al voetbalde voordat ik op voetbal zat.

Ik zou wel graag training willen krijgen van Fecunda omdat hij snel en efficiënt is. Misschien weet hij ook wel een paar goede trucjes die hij ons kan leren. We trainen op maandagavond om 18:30 en op woensdagavond om 19:00u.

Ik denk dat VVSB – Ter Leede eindigt in 2 – 1. Dat zou wel fijn zijn, want ik hoop dat het eerste weer een paar wedstrijden gaat winnen zodat we niet meer in de degradatiezone zitten.

Groetjes, Joris

Pupil van de week
Terug naar overzicht