Pupil van de Week

Hallo allemaal,

Mijn naam is Milan Cozijn en deze keer ben ik pupil van de week.

Ik ben 9 jaar oud en voetbal bij J011-03. Hier speel ik rechtsachter. Ik ben wel de kleinste van het team, maar ook erg snel.

Sinds mijn 6e jaar voetbal ik bij VVSB, ik ben begonnen bij de 4x4. Ik wilde altijd al graag op voetbal, maar ik zat eerst nog op scouting. Ik vind voetbal erg leuk, omdat ik op school en op straat ook al vaak voetbalde en graag wilde leren om nog beter te worden.

Mijn favoriete speler bij VVSB blijft natuurlijk Vladimir Jozic, al speelt hij nu niet meer bij het eerste elftal. Bij het meelopen met het eerste elftal, wilde ik altijd naast hem staan, en dat is gelukt! Hij is echt heel aardig en gaf ook goede tips om nog beter te voetballen. Verder vind ik Messi en Ronaldo heel erg goed. Messi is klein en snel, net als ik.

Ik zou graag een keer training krijgen van Loyd van der Wilden. Bij de laatste BAVO BIVAK heette mijn team zo, en ik vind hem heel goed. Ik denk dat hij ons team veel kan leren.

De jongens van het eerste elftal zouden van ons team kunnen leren om nooit op te geven en goed samen te werken. Je moet het gewoon samen doen!

Voetballen bij VVSB doe ik altijd met veel plezier. Ik vind het heel leuk om nu een keer pupil van de week te zijn!

Deze wedstrijd gaat VVSB natuurlijk winnen, de uitslag wordt 2-1.

Groetjes, Milan

Pupil van de Week
Terug naar overzicht