Pupil van de Week

Hallo allemaal,

Mijn naam is Terrence de Bruin en ik ben deze week de pupil van de week.

Dit is mijn 4e seizoen bij VVSB en als je me zoekt dan vind je me meestal als mid-mid of anders wel als spelverdeler in de JO12-3.

Mijn favoriete speler van VVSB is Tommy Bekooij maar de rest is (bijna) net zo goed natuurlijk.

Maar als we buiten VVSB kijken dan kom ik toch uit bij Messi natuurlijk, omdat hij gewoon de beste is!!

Als je me vraagt welke speler van VVSB mij het meest inspireert kom ik toch uit Vladimir Jozic hij speelt dan wel niet meer in ons eerste elftal maar ik heb wel enorm van hem genoten.

Van ons team zouden de jongens van het eerste kunnen leren dat ook al verlies je soms een wedstrijd de volgende kun je altijd weer winnen !!

Wat mij op voetbal heeft gebracht? Het is een sport die je overal en altijd kan doen zowel met vrienden/vriendinnen op straat of op een veldje als op het voetbalveld.

Eigenlijk zou ik van Vlad wel een keer training willen krijgen, maar die speelt er helaas niet meer dus Tommy die ik ook al als favoriete koos.

VVSB is natuurlijk onze trots in het dorp en daar zouden we best wat trotster op mogen zijn, en bij zo’n club daar voetbal je dan ook natuurlijk.Ik doe dit met veel plezier en baal dan ook altijd als er geen wedstrijd of training is.

Al compenseer ik dat ook wel weer door een wedstrijd te fluiten of te vlaggen als mijn vader de scheidsrechter is want ja ik ben zelf net als mijn broer JJ en mijn vader ook scheidsrechter en assistent scheidsrechter.

Vooral als het mooi weer is zijn wij met zijn zessen (mijn Pa, Ma ,broer 2 zusjes en ik) de zaterdag op het VVSB terein te vinden (en een hekel dat ik daar aan heb… (niet dus!!!)

De uitslag van vanavond is duidelijk: ik hoop op 3-1 maar gezien de tegen stander ben ik al blij met een gelijkspel.

Een fijne en sportieve en gezellige wedstrijd toegewenst,

Terrence de Bruin

Pupil van de Week
Terug naar overzicht