Pupil van de Week

Mijn naam is Timo van Denzen en ik zit al vijf jaar op voetbal en deze week ben ik de pupil van de week.
Ik speel in de JO-12-2 en mijn positie is spits. Ik vind het natuurlijk leuk om te scoren, maar ik vind het ook minstens zo leuk om voorzetten te geven, zodat mijn team mates ook kunnen scoren. Want zonder assists zijn er geen goals.

Mijn favo speler van VVSB is Jelmer Vijlbrief, omdat hij altijd goed speelt, heel fanatiek is, en omdat hij mij een keertje beloofd heeft om een potje FIFA te spelen.

Mijn favoriete spelers zitten natuurlijk bij VVSB maar daarbuiten is dat Sam Larsson van Feyenoord.  

Sam Larsson is mijn inspiratie want geeft heel veel goede voorzetten en hij kan veel trucjes en dat vind ik het leukste, zeker als ze lukken en het publiek begint te juichen.

Een tip voor het eerste van ons team zou zijn dat: sinds wij echt aanvallend zijn gaan spelen hebben alleen nog maar gewonnen. En nu gaan we een klasse hoger spelen en hopen we dat dit ons weer gaat lukken. Ik hoop daarom dat ons eerste elftal ook weer goed aanvallend gaat spelen.

Ik ben op voetbal gegaan omdat het me wel leuk leek en sindsdien wil ik het liefst professioneel voetballer worden. Daarvoor moet ik nog wel een beetje oefenen hoor….

Het lijkt mij erg gaaf omtraining willen krijgen van Jelmer Vijlbrief, omdat hij me wel een goede trainer lijkt. En  we moeten soms wat focus in ons team hebben, en Jelmer is tijdens de wedstrijd altijd heel goed gefocust. Ik hoop dat hij ons dat kan leren.

Voor doem denkers is er geen plaats…  Het wordt 3-1 voor VVSB.

Ik vind VVSB een heel leuke club en heb het erg naar mijn zin. We hebben leuke trainingen en ik vind het vooral leuk dat Brendan, onze trainer, soms ook naar de wedstrijd komt kijken.

Fijne wedstrijd toegewenst

Timo van Denzen

Pupil van de Week
Terug naar overzicht