Pupil van de Week

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2018 - 2019

Mijn naam is Semmie en deze week ben ik de pupil van de week. Ik ben 11 jaar oud en woon uiteraard in Noordwijkerhout. Door de weeks zit ik op de Regenboog (school) in groep 8.

Eerst zat eerst op turnen maar nu zit ik al 4 jaar met veel plezier op voetbal.

De positie in het veld waar je me meestal kan vinden is op het middenveld en als ik daar niet ben sta ik in de spits van de JO12-1.

Mijn favoriete speler van VVSB is best lastig aan te wijzen want ze zijn allemaal best wel erg goed, maar Mitchell Theuns en Menno de jong staan dan toch wel boven aan mijn lijstje.

Het is dat hij niet bij VVSB voetbalt maar op wereld niveau vind ik Ronaldo toch wel de beste, omdat hij heel snel en goed in alles is, en, heel belangrijk, hij heeft veel doorzettingsvermogen. Juist daarom is het ook Ronaldo ook mijn grootste voorbeeld.

Wat de jongens van het eerste van jou ons team kunnen leren?
Meestal wat in de kleedkamer gebeurt voor de wedstrijd gebeurt ook in de wedstrijd (bijvoorbeeld als we aan het klieren zijn). Dus als we met zijn alle in de kleedkamer al de wedstrijd “gewonnen” hebben, doen we dat ook op het veld.

Wat heeft mij op voetbal gebracht is dat ik vroeger altijd al met een bal speelde en omdat veel vrienden ook van voetbal hielden, daarom ging ik ook op voetbal.

De uitslag van deze wedstrijd?
Uiteraard 3-2 voor VVSB!!

Veel plezier met de wedstrijd!!
Groetjes Semmie

Pupil van de Week
Terug naar overzicht