Pupil van de week

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2017 - 2018

Mijn naam is Jason Geerlings, en deze week ben ik de pupil van de week bij de wedstrijd VVSB - IJsselmeervogels op 07-10-2017

Ik zit al sinds mijn 5e op voetbal. Eerst bij de 4x4 op de zaterdag ochtend en toen bij de F11. Daarna F1 en nu E1, wat nu JO11-1 heet.
In de onder 11 – 1 ik speel links achter.

Mijn favoriete speler binnen het eerste van VVSB zijn ze allemaal natuurlijk, maar in het bijzonder is dat voor mij Jordy Zwart.

Iedereen in ons team heeft een bijzonder talent natuurlijk. Dat van mij is dat ik linksbenig ben. Dat is erg handig omdat ik vanuit een verdedigende positie het spel om kan draaien en opbouwen naar de aanval.

Het leukste van voetballen vind ik dat je het met een team doet, het erg leuk is om met je vrienden en het erg lekker is om fanatiek sporten.
Als ik zou mogen kiezen wie van het eerste een keer met ons team zou mogen meevoetballen dan zou ik kiezen voor Vladimir Jozic; dan kan ik van hem leren hoe je een hele goede aanvoerder van een team wordt.

Wat ik de jongens van het eerste willen leren als ik zelf een dag hun trainer was?
Dat is simpel een kneiterhard en goed gemikt schot!!!!

En nu het belangrijkste voor vandaag!
Sorry voor IJselmeervogels maar het wordt 2-0 voor VVSB natuurlijk!!

De BALLEN-PUPILLEN zijn
Bas Warmerdam - Kas Garretsen - Jens van der Berg - Yvar Piontek - Jan van Wieringen - Daan Schouls - Huub Klein - Sven Halvemaan - Emily Nahon - Jason Geerlings

Pupil van de week
Terug naar overzicht