Punten laten liggen in- en tegen Zwammerdam

VVSB zat. 1 had zich afgelopen zaterdag een uitstekende dienst kunnen bewijzen door de drie punten uit Zwammerdam mee te nemen. Buiten de eerste vijf minuten van zowel de 1e als 2e helft heeft VVSB dominant gespeeld. Met name onze opkomende backs Max v/d Boog en Ramon Hoek vormden een regelrechte plaag voor de ploeg uit Zwammerdam. In die eerste vijf minuten van beide helften namen de Zwammerdammers echter de voorsprong. Een penalty en fraaie kopbal van Timo v/d Raadt bepaalde de eindstand op 2 – 2. Absoluut onbegrijpelijk is de afgekeurde goal van Koen Damen, buitenspel? Onmogelijk! Hij geeft aan, dat het een zuivere goal is en wijst naast de middenstip. Spelers van Zwammerdam scharen zich rond hem en geeft vervolgens buitenspel aan!

Buiten van Nispen om speelden de overige ploegen allemaal gelijk. Een fraaie foto compilatie staat op de FB pagina van Zat. 1. Wederom met dank aan de scherpe lens van Tino!

VVSB zat. 1 – van Nispen 1

Komend weekend staat de clash VVSB zat. 1 en van Nispen op de rol. In de uitwedstrijd legden beide ploegen een matige pot op de mat en zou een gelijkspel op zijn plaats zijn. Echter een individueel hoogstandje in de 88e minuut, waar doelman Peter v/d Berg nog wel zijn vingertoppen tegen aan kreeg, viel de 1 – 0 voor de Zilkers.

IJs en weder dienende wordt er om 14.30 uur op het hoofdveld afgetrapt. Wanneer het veld onbespeelbaar is wordt er uitgeweken naar veld 4. Mocht daar echter sneeuw op liggen, dan zal deze clash verplaatst gaan worden. In ieder geval zijn alle ingrediënten voorhanden om er een leuke voetbalmiddag van te maken. Na afloop zal er een disco en een rad van avontuur in de kantine aanwezig zijn. Ook zal er een hapje rondgaan in de kantine.

Kom onze mannen aanmoedigen! Ook in de kantine zal een topsfeertje zijn.

Balsponsors zijn: Laros Makelaardij en van Steijn-Damen.

Er gaat afgetrapt worden met een heuse Derby Star waarmee er in de Eredivisie gespeeld wordt.