Promovendus Aarlanderveen komt op bezoek

Aanstaande zaterdag ontvangt VVSB zat. 1 de nieuwbakken promovendus uit de 4e Klasse A Aarlanderveen. De ploeg uit Aarlanderveen werd het afgelopen seizoen ongeslagen kampioen, en is daarmee de opvolger van VVSB zat. 1 als kampioen in deze Klasse. Aarlanderveen doet het als promovendus uitstekend. 

Samen met TAVV en VVSB nemen de 'Veners' een gedeelde derde positie in. Op doelsaldo staat TAVV er het beste voor, direct gevolgd door onze formatie. Afgelopen editie speelde Aarlanderveen tegen TAVV en speelde het gelijk. Er moet wel bij vermeld worden, dat TAVV in die bewuste wedstrijd al na 10 minuten met 10 man kwam te staan.

VVSB toonde afgelopen zaterdag enorme veerkracht. Na een 2 - 0 achterstand tegen Reeuwijk kwam de ploeg binnen 4 minuten langszij en had zelfs vlak voor tijd met 3 punten huiswaarts kunnen keren. Max v/d Boog plaatste met een subtiele boogbal de bal achter de keeper op de lat.  

Aanstaande zaterdag dus weer een aantrekkelijk potje voetbal op ons hoofdveld. Het is, wanneer ik de voorspellingen mag geloven een droge dag, dus kom onze mannen ondersteunen. 

VVSB zat. 1 - Aarlanderveen 1

Aanvang: 14.30 uur op het Centre Court! 

Balsponsor: Mini Art

Aart 

Promovendus Aarlanderveen komt op bezoek
Promovendus Aarlanderveen komt op bezoek
Terug naar overzicht