Positieve start oefenreeks Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag speelt Zaterdag 1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen Stormvolgels 1 uit IJmuiden. Dit team staat onder leiding van Patrick Krop, die in het verleden één seizoen voor VVSB 1 uitkwam. Ondanks de hitte ontspint zich op veld 2 een attractief potje voetbal met bij vlagen fraai  combinatievoetbal. VVSB wint deze 1e oefenpot met 3 -1. Het zijn respectievelijk Stefan Immerzeel, Fadil Sukurica en Victor Schipholt die het net weten te vinden. In de 62e minuut valt de enige tegengoal.

Voor deze 1e oefenwedstrijd worden 22 spelers opgeroepen. Naast de niet op vakantie zijnde spelers van Zaterdag 1 zijn het twee coryfeeën uit de succesjaren van VVSB. Naast Vladimir Jozic en Bas Ruigrok zijn het Gijs Kaptein en Kaj Warmerdam. Geweldig heren! De 22 zijn of in de 1e- of tweede helft inzetbaar. In de 24e minuut is het Stefan Immerzeel die op aangeven van Youri van Steijn de bal fraai en met krul om de keeper binnenschiet. In de 30e minuut na een voorzet van Stefan Immerzeel is het Fadil Sukurica die de 2 -0 aantekent.

In de pauze vindt de limonade gretig aftrek, want wat is het bijzonder dorstig weer!

De 3 – 0 valt in de 53e minuut. Wederom een mooie combinatie en is het Victor Schipholt die op aangeven van Roy van de Bosch de 3 – 0 binnenschiet. De 3 – 1 is een formaliteit. Ondanks de hitte een uiterst nuttige en bovenal sportieve oefenwedstrijd, die onder leiding stond van een prima fluitende Pim Koeckhoven. Daarnaast natuurlijk een mooie start voor ons nieuwbakken trainersduo Stefan Kraaijvanger en  Thomas Schrooder. 

Resterende oefenwedstrijden:

Di. 23 augustus tegen Teylingen             aanvang: 20.00 uur

Zat. 27 augustus tegen Noordwijk 2        aanvang: 14.30 uur

Di. 30 augustus tegen Kon. HFC zat. 1     aanvang: 20.00 uur  

 

 

Aart de Jong

Teammanager Zat. 1

Positieve start oefenreeks Zaterdag 1
Terug naar overzicht