Play2Improve indoor-Voetbaldagen in Noordwijkerhout (de Schelft)

In de herfstvakantie organiseert Play2Improve, in samenwerking met VVSB, de Indoor Voetbaldagen! Op woensdag en donderdag (18 en 19 oktober) is sporthal de Schelft het toneel voor de echte zaalvoetballers. Internationale voetbalsterren zoals Lionel Messi, Neymar en Ronaldinho zijn in de zaal begonnen. Op deze ondergrond kan jij als voetballer het beste aan je techniek werken! Wil jij ook lekker pingelen en acties leren maken? Mis het niet en schrijf je in voor de Indoor Voetbaldagen.

Data: 18 en 19 oktober
De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een Indoor 2-daagse waar deelnemers thuis slapen.
Locatie
De Indoor 2-daagse zal worden georganiseerd in samenwerking met VVSB uit Noordwijkerhout. Echter, deze Indoor 2-daagse maken wij gebruik van sporthal De Schelft. Deze sporthal is gelegen aan Maandagsewetering 202 en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.
Deelnemers
Alle spelers en speelsters tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven. Spelers worden voorzien van het gele Play2Improve training shirt. Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
– Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
– Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
– De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
– Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen. · Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
– De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.
Kosten
De kosten voor de Indoor 2-daagse bedraagt €70,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma.

Promofilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=sQwdbFNRPRY

schrijf je snel in via http://play2improve.nl/evenementen/aankomend/indoor-2-daagse-noordwijkerhout/

Play2Improve indoor-Voetbaldagen in Noordwijkerhout (de Schelft)
Play2Improve indoor-Voetbaldagen in Noordwijkerhout (de Schelft)
Terug naar overzicht