JORDY ZWART STOPT KOMEND SEIZOEN

Jordy Zwart en VVSB laten gezamenlijk weten dat er na 8 seizoenen een einde komt aan deze mooie periode. Jordy wordt in oktober 35 jaar en met een tweede kindje op komst, wenst hij meer tijd met z’n gezin door te brengen. 

In die 8 jaar is Jordy een van de sterkhouders van het elftal geweest en heeft hij met de club en de groep bijzondere successen meegemaakt. Het bekeravontuur, of eigenlijk avonturen, staat natuurlijk voor altijd bovenaan in de herinneringen en historie. Ook de promotie in de nieuwe opzet van de voetbalpiramide spreekt aan, waardoor Jordy met VVSB altijd op het hoogste niveau heeft geacteerd. Hij heeft logischerwijs ook het ultieme streven ons voor de Tweede Divisie te behouden. 

Jordy heeft, los van zijn voetbalkwaliteiten, binnen de club en de groep met zijn prettige persoonlijkheid, oprechte interesse, eerlijke kritische mening en van tijd tot tijd mentor rol een belangrijke rol vervult bij ons. We wensen hem en zijn gezin alle geluk toe en Jordy persoonlijk natuurlijk een fantastisch slot van zijn periode in het paars en geel!

Blijft: Ruben Valk (2021), Richelo Fecunda (2021), Tomas Arroyo, Jelmer Vijlbrief, Tim de Rijk, Danny Bakker, Loyd van der Wilden, Mo el Osrouti, Frans van Niel, Eric Meijers (trainer), Patrick van der Fits (assistent-trainer), Hugo van Duijn (keeperstrainer), Cees Damen (medische staf), Yvonne van der Stoep (medische staf)

Weg: Patrick Batist (per direct - Westlandia), Kevin Brands (per direct - Lampang FC (Thailand)), Menno de Jong (Sportlust'46), Tommy Bekooij (Quick Boys), Mitchell Theuns, Sven Verlaan, Victor Schipholt (SJC), Arno Dijkstra (FC Rijnvogels), Guido Pauw, Lovette Felicia, Jordy Zwart (stopt)

Nieuw: Wesley Goeman (per direct - Rijnsburgse Boys), Frank Tervoert (per direct - Rijnsburgse Boys), Michael de Leeuw (Sportlust'46), Peter Verhoeve (ASWH)

JORDY ZWART STOPT KOMEND SEIZOEN
Terug naar overzicht