Onze Vla stopt

Aanvoerder en jarenlang boegbeeld van ons aller eerste elftal Vladimir Jozic stopt aan het einde van dit seizoen met prestatief voetbal.

Tijdens het trainingskamp in Spanje heeft Vladimir zijn medespelers en staf geïnformeerd over zijn besluit. Daarmee komt aankomende zomer een einde aan een zeer imposante carrière in het paars-gele shirt vol hoogtepunten. Vanuit de jeugd vroegtijdig doorgestoomd naar de selectie en vrij snel ontwikkelde ‘Vla’ zich door tot een bepalende basisspeler om daarna de aanvoerdersband met trots enkele jaren te dragen. Daarmee werd hij na Paul Warmerdam en Geert van der Weiden een volgende aansprekende vertegenwoordiger van onze club. De manier waarop Vladimir binnen en buiten de lijnen het voortouw neemt, wordt zeer gewaardeerd.       

Nu al danken we Vladimir voor datgene wat hij voor VVSB heeft betekend! Maar Vladimir hecht er uiteraard waarde aan zich eerst en vooral volledig te focussen op het restant van dit huidige seizoen. We zullen hem straks enorm gaan missen in zijn huidige rol, maar bovenal de komende wedstrijden vooral nog veel van hem gaan genieten

Onze Vla stopt
Onze Vla stopt
Onze Vla stopt
Terug naar overzicht