Online Paasveiling VVSB

De digitale Paasveiling van VVSB op 10 april 2021

De veiling wordt uitgezonden door Omroep BO, de kavels zullen digitaal worden geveild door onze vertrouwde veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader.

Gezien het grote aantal kavels zullen echter niet alle kavels via de veilingmeesters worden verkocht, daar is simpelweg niet voldoende tijd voor! Op een aantal kavels kan alleen via de veilingsite worden geboden, we zullen duidelijk aangeven om welke kavels het gaat.

De site is vanaf 22 maart aanstaande online en dan is alvast zichtbaar welke prachtige kavels er weer beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren. Ook kunt u alvast een account aanmaken om vanaf 3 April mee te gaan bieden op de kavels.

We zijn nu druk bezig om de site te vullen met alle kavels zoals bijvoorbeeld:

Een diner bon voor restaurant Jane in Antwerpen ter waarde van € 250 of wat te denken van een romantisch diner voor 2 personen bij strandpaviljoen de Kwartel.

Ook hebben we een volledig verzorgd EK-avond voor 6 personen, u kunt dan een wedstrijd van het Nederlands elftal kijken in een gezellige thuisbioscoop. Of wat dacht u van een volledig verzorgde rondvaart voor maximaal 10 personen in de Leidse grachten in een sloep met de toepasselijke naam “De Koekeroe”!

Kortom wederom een uitgebreide en zeer gevarieerde kavellijst. Dus vergeet daarom niet om de start van de veilingsite in uw agenda te zetten: 10 April om 09.00 uur.

Het aanvangstijdstip van de veiling op 10 april hangt af van de avondklok. Als deze nog actief is dan starten we om 17.00 uur, is de avondklok niet meer actief dan starten we om 18.30 uur!

Onderstaand alvast de QR-code naar de veilingsite , vergeet hem niet op te slaan.

https://veilingvvsb.nl/

Online Paasveiling VVSB
Terug naar overzicht