Nieuwe O23 selectie zoekt stafleden!

Niet zo lang geleden is het nieuws naar buiten gebracht dat wij volgend seizoen een nieuw O23 elftal op gaan richten bij VVSB.

In het nieuwsbericht van onze voorzitter stond:
We zitten als club in een bijzondere situatie met twee 'standaard' eerste elftallen, waarbij uitwisseling van spelers nagenoeg onmogelijk is. Onze streekclubs, maar ook daarbuiten, kennen meestal een selectie voor zowel een eerste en tweede selectieteam EN inmiddels ook een onder-23 (en soms zelfs onder-21) elftal. Hierdoor is de doorstroom van jeugd naar senioren beter geborgd. Dat willen we bij VVSB ook, waardoor ook de samenwerking en coördinatie tussen onze jeugd en onze beide seniorenselecties wordt geoptimaliseerd. Dat moet wel gebeuren zonder dat we afbreken wat we zorgvuldig en met succes hebben opgebouwd binnen alle geledingen. 

Daarom is er een herzien beleidsplan 'Versterking van de prestatieketen' en een actieplan 'Opzet onder-23' uitgewerkt en met betrokken geledingen afgestemd. Komend seizoen starten we met een onder-23 elftal dat min of meer als opleidingselftal en tweede elftal fungeert, kort op ons Eerste.

Inmiddels is de selectie rond en zijn wij druk bezig om de voorbereiding op volgend seizoen in te vullen.

Naast de groep spelers, hebben we uiteraard ook enkele begeleiders nodig.

Voor dit nieuwe opleidingselftal zijn wij nog op zoek naar een grensrechter, een (of meer) teammanager(s), en een assistent-trainer.

Wil jij ook onderdeel zijn van dit nieuwe project en bijdragen aan het opleiden van meer VVSB'ers voor ons eerste elftal? 

Laat het mij dan weten via kristianweijers@hotmail.com!

Kristian Weijers.

Nieuwe O23 selectie zoekt stafleden!
Terug naar overzicht