NIEUWE KLEDINGSPONSOR EN WEBSHOP

De seniorenselectie, jeugd- en recreatie teams hebben een nieuwe kledingsponsor: Patrick! We lieten al eerder het nieuwe uitshirt met onze sponsoren Paardekooper en FHS zien. Het nieuwe thuisshirt volgt binnenkort!

We hebben in samenwerking met Patrick direct ook een webshop opgezet met een ‘eigen’ VVSB trainingslijn en voetbal accessoires voor de zomer en winter: check alvast: https://www.brandsfit.com/vvsb

Alles wordt geleverd met een logo van VVSB op de bovenkleding in senioren- of kindermaten. Als er meerdere kleuren zijn, dan is dat in het artikel te zien. Er zijn twee soorten trainingspakken (representatiepak zwart met paarse zipper en een trainingspak met paarse accenten). De eerste is er ook in een dameslijn. Verder trainingstenues in paars, wit of zwart, scheidsrechters- of keeperskleding en ballen, scheenbeschermers et cetera. Zaterdag 5 september presenteren we op de club de collectie en kan iedereen ook kleding passen. 

Mocht je een nieuw VVSB wedstrijdtenue willen hebben als team, meld je dan bij Angela van Eeden die je de vervolgprocedure uitlegt. Passhirts zijn beschikbaar.

Voor de aanschaf van (sponsor) warming up trainingspakken met bedrijfslogo, meld je dan bij Siem van Wetten. Die bestellingen kunnen in totaliteit worden gedaan in onze clubportal met aanlevering van een sponsorlogo. 

En anders: info@vvsb.nl

We bedanken Masita voor de jarenlange samenwerking en heten Patrick welkom als partner voor de komende jaren. Uiteraard kunt u ook nog terecht bij onze sponsor LJ Sport, om bijvoorbeeld voetbalschoenen aan te schaffen.

NIEUWE KLEDINGSPONSOR EN WEBSHOP
NIEUWE KLEDINGSPONSOR EN WEBSHOP
NIEUWE KLEDINGSPONSOR EN WEBSHOP
Terug naar overzicht