NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN VVSB

De TC van VVSB heeft in opdracht van beide besturen Edwin Kluivers voor minimaal 2 jaar vastgelegd als HJO. Edwin is als geboren Leidenaar een echt voetbaldier en speelde zelf bij onder meer Lugdunum en UVS. Hij heeft diverse clubs in de jeugd en senioren getraind en beschikt over alle benodigde papieren. 
Als HJO was hij actief bij onder andere Blauw Zwart, Alphense Boys, ARC en momenteel bij Valken ‘68.

Edwin zal uitvoering geven aan het gereviseerde Jeugd Opleidingsplan en samen met de TC werken aan een sterkere prestatiecultuur. Hierin staat persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal, maar is het doel om spelers te begeleiden naar de overstap naar de O23 en mogelijk ons eerste elftal. Daartoe wordt de begeleiding van trainers geïntensiveerd en gaan we door met het gericht werken aan talentontwikkeling. Ook staat de verdere verbinding en kennisdeling tussen alle trainers op de agenda. De TC is in de bovenbouw al begonnen en met Edwin aan boord kan ook de focus op de onderbouw en de gehele keten. 

VVSB dankt Maarten Koop die dit seizoen tijdelijk insprong om samen met Edwin van Wetten en Theo Nulkes het voortouw te nemen binnen de jeugd op dit vlak. 

Edwin, van harte welkom en veel succes en plezier bij onze prachtige club!

NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN VVSB
Terug naar overzicht