NIEUW BESTUURSLID SENIOREN RECREATIE EN SCHEIDSRECHTERSZAKEN

Het bestuur is blij dat er versterking is gevonden en er daardoor weer een vast aanspreekpunt is gevonden voor een belangrijke portefeuille. We verwelkomen Ebbing van der Weide in ons bestuur en eind februari zal hij deelnemen aan zijn eerste bestuursvergadering. Hieronder volgt een korte introductie van Ebbing.

"Ik ben Ebbing van der Weide, 31 jaar en sinds 2007 spelend lid van VVSB. Sinds 2009 ben ik ook als scheidsrechter actief. Ik woon al jaren in Leiden met mijn vriendin Floor en inmiddels ook onze zoon Chris van 10 maanden. Als het lukt, kom ik het liefst elke week naar VVSB om een jeugd- of seniorenwedstrijd te fluiten of een wedstrijd te spelen met mijn team Zaterdag 6, en daarna in onze nieuwe kantine een biertje te drinken.

Binnen het bestuur focus ik me op twee aandachtsgebieden. Natuurlijk wil ik de belangen van senioren en scheidsrechters binnen het bestuur zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Verder ga ik graag met de seniorenleden in gesprek over wat we samen kunnen doen om het voor hen nóg leuker te maken om lid te zijn van onze vereniging.

Voor de scheidsrechters wil ik graag bijdragen aan een goede structuur, zodat scheidsrechters de begeleiding en waardering krijgen die ze verdienen. De scheidsrechterscommissie doet al goed werk en daar help ik graag bij. Hopelijk zorgt dat er ook voor dat meer leden zich willen inzetten als scheidsrechter of in de ondersteuning!"

NIEUW BESTUURSLID SENIOREN RECREATIE EN SCHEIDSRECHTERSZAKEN
Terug naar overzicht