Mike Taskin tweemaal trefzeker

Trainer Rob Jonkman is in de rust klip en klaar! “Ik mis beleving en scherpte bij alle spelers, kortom een dikke onvoldoende in de uitvoering van hetgeen in de wedstrijdbespreking is aangehaald.” Kansen te over voor de mannen van zaterdag 1, maar ook voor de goal ontbreekt de noodzakelijke scherpte. In de 28e minuut breekt Mike Taskin de score open, en in de 78e minuut prikt hij vanuit een scrimmage voor de goal van Roodenburg zijn tweede binnen. Helaas moet de conclusie zijn dat de lijn van Hazerswoudse Boys in deze wedstrijd is doorgetrokken. Het veld ook zwaar, maar wel onder ideale omstandigheden afgewerkt. 

Opstelling:

Andy Otte, Max van der Boog, Timo v/d Raadt, Jasper van Stijn, Berend de Jong (70e min. Menno de Jong), Youri van Steijn (60e min. Koen Damen), Rick Koeckhoen, Abe v/d Slot (46e min. Walter v/d Berg), Mike Taskin, Thomas Schooder en Ramon Hoek.

Vanaf acquit heeft VVSB wel het betere van het spel tegen Roodenburg, maar het spel oogde ongeconcentreerd, slordig, zo ook voor de goal van deze tegenstander. Mogelijkheden te over, maar het ontbeekt aan scherpte. In de 28e minuten vedwijnt die hatelijke 0 – 0 dan eindelijk van het scorebord. Ramon Hoek wordt de diepte ingestuurd en behoudt overzicht en legt de bal breed op Mike Taskin die eenvoudig binnen kan schuiven. Daarna is het weer ‘slordigheid troef’. In de 41e nog een mogelijkheid. Abe v/d Slot wordt over de linkerkant weggestuurd en zijn prima voorzet wordt net naast gekopt door Ramon Hoek. In de 42e minuut eenzelfde situatie, maar Ramon schiet tegen de keeper aan! Rust slechts 1 – 0.

Rob Jonkman is ‘not amused’ en brengt dit in de kleedkamer in klare taal over aan de spelersgroep. Dan verwacht je eerlijk gezegd, dat deze draad wel in positieve zin wordt opgepakt. Helaas blijft het ploeteren en zolang het 1 – 0 blijft?.. geef je de tegenstander hoop op een beter resultaat. In de 71e minuut staat Andy Otte plotseling oog in oog met een aanvaller. Zoals in eerdere wedstrijden behoudt Andy het overzicht en weet weer knap te pareren. Daarna volgen er weer mogelijkheden. In de 73e minuut een voorzet van de rechterkant en Mike Taskin schiet via een tegenstander tegen de lat. 75e minuut stuit Thomas op de keeper. In de 78e minuut is het dan eindelijk ‘gelopen’. Uit een scrimmage voor het doel schiet Mike Taskin zijn tweede binnen.

Volgende week speelt zaterdag 1 weer een thuiswedstrijd en wel tegen koploper Alphia 1. Alphia is tot nu toe ongeslagen en uit beelden valt op te maken, dat dit een prima voetballend ploegje is. VVSB volgt op drie punten. Er zal in deze wedstrijd uit een ander vaatje getapt moeten worden om in ieder geval aansluiting te behouden.

Foto's? Zie Facebook zat. 1. Met dank aan Tino Stulen! 

Volgende wedstrijd: 

VVSB zat. 1 – Alphia 1

Aanvang: 14.30 uur.

Aart

Mike Taskin tweemaal trefzeker
Terug naar overzicht