Mex den Elzen pupil van de week bij VVSB - DVS'33

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen DVS'33 is dat Mex den Elzen.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hallo allemaal.

Ik ben Mex den Elzen en 10 jaar en deze week ben ik de pupil van de week. Ik zit in groep 6 van de Prinsenhof.

Ik ben op voetbal gegaan toen ik nog net geen 4,5 jaar oud was. Mijn opa Geek en mijn vader Vincent konden niet wachten tot ik eindelijk op voetbal ging!

Mijn team waar ik nu in zit is de JO11-3 en ik sta vaak centraal middenveld of centraal achterin. Maar eigenlijk zie je mij over het hele veld en ben ik voor niemand bang.

Mijn favoriete speler van het eerste is natuurlijk Ian van Otterlo. Hij is gewoon goed en is mijn vriend! Jesse van Nieuwkerk zou wel een goeie trainer kunnen zijn voor ons team. Dus Jesse, waar wacht je op?? Tegen wie kijk ik op: Kylian Mbappé en Erlin Haaland. Haaland is sterk en snel. Mbappé is snel, behendig, en heeft skills.

Mijn club buiten VVSB is Feyenoord en ook daarom inspireert Hartman mij enorm. Ik zou wel willen kunnen voetballen als hem! Niet alleen Feyenoord is mijn lievelingsclub maar ook Manchester City en Real Madrid.

De uitslag van deze wedstrijd VVSB - DVS'33 Ermelo : 3-0 Ik denk dat Jesse één doelpunt maakt en Ian en Gyliano ook beide een.

Groetjes Mex!

Team van de week is de JO11-3:
Fabian, Nick, Guus, Dex, Jayden, Gijs, Huub, Breket, Milan, Dex en natuurlijk pupil Mex.
De leiders zijn Vincent den Elzen en Marco Vork.

Mex den Elzen pupil van de week bij VVSB - DVS'33
Terug naar overzicht