Met trots presenteert VVSB de hoofdsponsors voor de komende drie jaar

Koninklijke Paardekooper Group en Flexible Human Services!

De Paardekooper Group is wereldwijd actief in verpakkingen en is de laatst jaren flink gegroeid door overnames van bekende bedrijven, zoals Van der Windt, Van der Gugten en Broekhof. Door de overname van Broekhof heeft het bedrijf ook direct een band met Noordwijkerhout en VVSB.

Met Lyanne Paardekooper (op de foto met Simon Laros, voorzitter van de businessclub) staat inmiddels de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Lyanne is op zich geen grote voetbalfan, maar staat zeker achter de samenwerking met VVSB en ze heeft beloofd om zo nu en dan ook zelf een thuiswedstrijd van VVSB te bezoeken. Zeker als straks het vernieuwde sportcomplex een feit is!

Flexible Human Services
Flexible Human Services is langere tijd als hoofdsponsor verbonden aan VVSB en de club is zeer verheugd met de verlenging van het sponsorcontract.  Al 18 jaar is Flexible Human Services partner in internationale arbeidsbemiddeling en in de loop van de jaren is er een professionele organisatie neergezet met dagelijks ruim 2000 uitzendkrachten aan het werk bij meer dan 150 bedrijven. Grondlegger Nico Geerlings erkent het belang van VVSB als echte dorpsclub en hij onderschrijft dat met de verlenging van het contract.

Met trots presenteert VVSB de hoofdsponsors voor de komende drie jaar
Met trots presenteert VVSB de hoofdsponsors voor de komende drie jaar
Terug naar overzicht