Meidentalenten maken indruk

Bij VVSB loopt veel talent rond. Wist je dat maar liefst vier van onze meiden zijn geselecteerd voor ADO Futures MO13? En dat is een bijzondere prestatie! Van de ongeveer zestien geselecteerde speelsters komen er maar liefst vier van onze club. Daar mogen we trots op zijn. En er is meer goed nieuws!

Op zondag 4 september hebben Nina Renzenbrink (JO12-1), Merel Augustinus (JO13-1) en Tirza Piontek (MO15-1) meegedaan aan de talentendag bij ADO Den Haag Vrouwen. Dat deden ze zo goed dat ze door mochten naar de selectietrainingen. Zara Piontek (JO13-1) maakte vorig seizoen al deel uit van de Futures. Daarom was zij rechtstreeks uitgenodigd voor de twee selectietrainingen.

Op 9 en 16 oktober kwamen zo’n veertig meiden uit de regio naar ADO. Nina, Merel en de tweeling Tirza en Zara maakten indruk tijdens de trainingen. Zo verdienden ze alle vier een plekje bij ADO Futures MO13. Dit seizoen trainen ze elke zondag bij ADO. Ook spelen ze regelmatig een wedstrijdje in het tenue van ADO Den Haag Vrouwen.

En er is meer goed nieuws! Want Zara is ook dit seizoen weer geselecteerd door de KNVB. Het was even spannend, met enkele selectierondes en een stagedag. Maar het is gelukt! Dit seizoen maakt ze deel uit van de Futures O13 West. Kortom, de meidentalenten van VVSB maken indruk! 
 

Meidentalenten maken indruk
Meidentalenten maken indruk
Meidentalenten maken indruk
Terug naar overzicht