Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken

Max Uphoff volgt aan het eind van dit seizoen Ebbing van der Weide op als bestuurslid voor senioren- en scheidsrechterszaken. Zijn benoeming wordt in de ALV van dit najaar aan de leden voorgelegd. Vooruitlopend daarop gebruiken Max en Ebbing de laatste maanden van dit seizoen voor een soepele overdracht.

Max stelt zich bij deze voor: "Mijn naam is Max Uphoff. Ik ben 22 jaar en inmiddels ongeveer 10 jaar VVSB-lid. Ik probeer me vanuit verschillende rollen zo goed mogelijk in te zetten voor gemeente Noordwijk, onder andere ook vanuit de rol als gemeenteraadslid. 

Ik ben al langer vrijwilliger binnen VVSB en dit is een mooie, leerzame stap. Ik ga mijn best doen om écht iets te kunnen betekenen voor alle senioren en scheidsrechters binnen de club!"

Ebbing heeft de rol als bestuurslid twee jaar vervuld: "Hoewel we wel wat kleine successen hebben behaald, ben ik tot de conclusie gekomen dat deze rol mij niet op het lijf is geschreven. Het kost me meer energie dan het oplevert en in combinatie met een (jong) gezinsleven heb ik besloten dat het beter is als iemand anders deze rol overneemt. Ik ben blij dat Max het stokje wil overnemen en ik ga mijn best doen om hem zo goed mogelijk op weg te helpen."

Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken
Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken
Terug naar overzicht