Marc Groot vertrekt als Hoofd Jeugdopleiding

Marc Groot neemt aan het einde van dit seizoen helaas afscheid van VVSB. Na twee jaar de functie van hoofd jeugdopleiding te hebben ingevuld gaat hij een lang gewenste uitdaging aan. “Ik werk met veel plezier bij deze mooie club, maar het is tijd om mijn maatschappelijk carrière nog meer voorrang te geven”, aldus Marc.

Marc gaat volgend jaar de 2,5-jarige opleiding bij de politie volgen. Een lang gekoesterde droom gaat daarmee in vervulling. “In de afgelopen jaren heb ik diverse baantjes en opleiding gecombineerd met de rol van hoofd jeugdopleiding bij VVSB. Al die tijd heb ik geprobeerd op de Politieacademie te komen en na diverse selectierondes ben ik nu aangenomen. Voor mijn gevoel is het nu tijd voor een nieuwe stap in mijn maatschappelijke carrière. Er gaat zoveel tijd zitten in de opleiding dat het niet eerlijk zou zijn naar mezelf en naar de club om mezelf nog een jaar aan VVSB te verbinden helaas.”

VVSB vindt het uiteraard heel erg jammer dat het afscheid moet nemen van Marc: “We hadden natuurlijk niet voor niks een optie in zijn contract staan voor nog een jaar! Die hadden we graag gelicht om op de ingeslagen weg verder te gaan!” Maar we gunnen Marc deze stap in zijn maatschappelijke carrière en wensen hem natuurlijk heel veel succes met de opleiding. Marc zal nog regelmatig zijn gezicht op VVSB laten zien en op de achtergrond actief blijven. We danken hem voor zijn tomeloze inzet en zijn kunde en kennis.”

Marc Groot vertrekt als Hoofd Jeugdopleiding
Terug naar overzicht