Kerstveiling VVSB brengt € 81.000 op

Kerstveiling VVSB brengt € 81.000 op.

Gisterenavond 14 december organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse kerstveiling op sportpark de Boekhorst, dit keer in de kantine, die was omgetoverd in een sfeervolle hal geheel in kerstsfeer.
Waar de opbrengst nog afgelopen jaar € 73.500, - was, kwam nu de cheque omhoog met het bedrag € 81.000 een geweldig resultaat voor de club.

Bij de veiling zelf waren er 294 kavels ingebracht, en de kavels werden door veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader aan de man gebracht in een razend tempo.

Zo waren er speciale items waaronder: Walking Diner bij restaurant “ op Dorp” voor 90 personen en een Tennistoernooi voor 95 personen geheel verzorgd wel de uitschieters in de lijst. Maar ook het weekendje naar Kopenhagen staat ook altijd garant voor een mooi bedrag.

Ook de rondvlucht boven Noordwijkerhout met Jan van Eeden en de diverse kaarten voor bijvoorbeeld Najib en Youp van het Hek op weer een mooi bedrag op. En uiteraard de vele dinerbonnen vonden gretig aftrek. Ook diverse Vipkaarten voor voetbalwedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Heerenveen en AZ vlogen de deur uit.

De voorzitter Arjan Broekhof was erg blij met de opbrengst van de veiling en bedankte de aanwezigen voor hun steun aan de club, en bedankt de mensen van de kerstveilingcommissie voor hun geweldige inzet!

De opbrengst van de kerstveiling is voor VVSB een belangrijke bijdrage in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport en ook uiteraard een reserve potje voor de nieuwbouw van het sportpark.

Rick Rol

Kerstveiling VVSB brengt € 81.000 op
Kerstveiling VVSB brengt € 81.000 op
Kerstveiling VVSB brengt € 81.000 op
Terug naar overzicht