Kerstveiling kavellijst.

De kavellijst is klaar de lopers hebben echt mooie goederen opgehaald, en het gaat dan ook weer een spektakel worden 15 December. De kavellijst ligt nu bij de drukker om er een mooi en overzichtelijk boekje van te maken zodat u deze kan inkijken, deze boekjes zijn rond 1 december bij diverse winkels in het dorp te verkrijgen. En liggen in de kantine als u daar naar vraagt!

 

Wat kunt u zoal verwachten op de lijst? Denk eens aan de heerlijke pondjes paling of een lekker flesje wijn of zelfs een assortiment pakket wijn. Ook diverse opgemaakte planten bakjes met Hyacinten of zeer exclusieve kerststukken staan op de lijst.

Diverse dinerbonnen van o.a. Wapen van Noordwijkerhout of To Meat of de Hudson. Maar ook van het Oude Dykhuis en restaurant Jane in Antwerpen of Huis ter Duin waar we zeer luxe diners van gaan aanbieden.

Diverse entreekaartjes van Ajax en Feijenoord, Ado Den Haag en FC Volendam en FC Groningen komen voorbij, zelfs Vip arrangementen voor diverse wedstrijden komen aan bod.

Bent u nieuwsgierig geworden en dat kunnen we zeer zeker begrijpen, hou dan deze pagina in de gaten. En deel hem op uw eigen tijdlijn daar doet u ons een groot plezier mee.

Met vriendelijke groet

Kerstveilingcommissie.

Kerstveiling kavellijst.
Kerstveiling kavellijst.
Kerstveiling kavellijst.
Terug naar overzicht