Kerstveiling brengt € 70.000 op.

Kerstveiling VVSB brengt € 70.000 op.

Gisterenavond 16 december organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse kerstveiling op sportpark de Boekhorst, dit keer niet in de kantine maar in de Arend den Elzenhal die was omgetoverd in een sfeervolle hal geheel in kerstsfeer.

Waar de opbrengst nog afgelopen jaar € 61.000,-) was ,kwam nu de cheque omhoog met het bedrag € 70.000 een geweldig resultaat voor de club.


Ook bij het Rad Van Fortuin waren er weer mooie prijzen te winnen door de jeugd. Bij de veiling zelf waren er 279 kavels ingebracht en de eerste kavels werden door Foppe de Haan geveild samen met Piet Broekhof die alweer voor de 40e keer de hamer tot zicht nam. Ook Jaap Meiland werd in het zonnetje gezet hij ging vanavond voor de 25e keer veilen bij VVSB. Cock Heemskerk werd bedankt voor 10 jaar voorzitterschap van de Kerstveilingcommissie.

Zo waren er speciale items waaronder : twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax geschonken door Marcel Keizer trainer van Ajax en oud-trainer van VVSB, een fles whisky van 15 jaar oud met handtekening van Foppe en de nodige dinerbonnen die gingen snel van de hand.

Ook 2 x de rondvlucht boven Noordwijkerhout met Jan van Eeden, 2 kaarten 1e rang Soldaat van Oranje in Valkenburg. Ook diverse toegangskaarten van voetbalwedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Eindhoven, FC Volendam en de bootreisjes niet te vergeten. Ook een reisje naar Kopenhagen geheel verzorgd was in trek.

De opbrengst van de kerstveiling is voor VVSB een belangrijke bijdrage in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport en ook uiteraard een reserve potje voor de nieuwbouw van het sportpark.

Kerstveiling brengt € 70.000 op.
Kerstveiling brengt € 70.000 op.
Kerstveiling brengt € 70.000 op.
Terug naar overzicht