Kerstgroet van de voorzitter

Beste VVSB-ers,

Op de drempel van het nieuwe jaar dank ik je hartelijk voor de steun en betrokkenheid bij onze club!

Wat een bewogen jaar was 2020! Een jaar waarin we ons allemaal razendsnel hebben moeten aanpassen aan een nieuwe manier van sporten.  Dan wel, dan weer niet en toen weer wel, maar niet voor iedereen. Het was een jaar waarin wij samen met elkaar als vrijwilligers en betrokken leden en ouders toch een weg hebben gevonden om zo goed als dat kon passend in te spelen op actuele ontwikkelingen om zoveel mogelijk te sporten.

Het doen ons daarbij goed dat alle leden en sponsoren VVSB maximaal trouw zijn gebleven. De financiële bijdrage in de vorm van contributie en sponsorgelden helpt ons voor een deel door een financieel lastige periode. We kunnen daar niet genoeg bij stilstaan, echt fijn!

Ik word nog wel eens ge-appt door iemand met vaak dezelfde tekst: ‘Wat een mooi cluppie hebben we toch!’ En hij heeft gelijk. Ik kan en wil het niet anders verwoorden.

Zoals gezegd zijn we in de afrondende fase van dit kalenderjaar. We sluiten af met een onderling jeugdtoernooi: VVSB CLUB VAN 100 KERSTCOMPETITIE.

Onze jeugd speelt dan op maandag 21, woensdag 23 en zondag 27 december een onderling toernooi in leeftijdspoules. We inventariseren de mogelijkheden om ouders op de finaledag een kijkje te geven via een livestream.

Voor onze senioren is het allemaal nog even afwachten. Ook voor onze eerste elftallen komen de verschillende scenario’s opnieuw op tafel naar gelang de mogelijkheden dat straks toe laten. We zullen het zien.

Voor nu kijken we echter uit naar 2021. Het jaar waarin we ons 90-jarige jubileum vieren en het jaar waarin onze nieuwe accommodatie wordt opgeleverd!  

Ik wens je fijne feestdagen, kijk een beetje om naar elkaar en we staan in 2021 uiteraard weer graag voor jullie klaar!

 

Met paarsgele groet,

Arjan Broekhof

Kerstgroet van de voorzitter
Terug naar overzicht